Toby Kebbell rokuje o role v snímke Kong: Skull Island

NETKY.SK • 22 August 2015, 08:17 • 2 min
Toby Kebbell rokuje o role v snímke Kong: Skull Island

HOLLYWOOD - Anglický herec Toby Kebbell rokuje o role v novom filme o King Kongovi. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. Snímku s názvom Kong: Skull Island pripravujú spoločnosti Legendary Pictures a Universal Pictures.

slovakia

left justify in out

Na režisérsku stoličku sa posadí Jordan Vogt-Roberts. Scenár píše Derek Connolly, ktorý sa podieľal aj na úspešnom Jurskom svete (2015). Nakrúcať chcú začať v októbri na Havajských ostrovoch. Neskôr sa má filmový štáb presunúť na Island a do Vietnamu. Novinku by mali uviesť do amerických kín 10. marca 2017.


V titule si zahrajú Tom Hiddleston, Brie Larson či Corey Hawkins. Účinkovanie vo filme pre časové dôvody v júli odriekli Michael Keaton a J.K. Simmons. Tvorcovia preto v súčasnosti hľadajú nových protagonistov, pričom nahradiť by ich mohli napríklad Russell Crowe, Samuel L. Jackson alebo John C Reilly.


Prvá snímka o King Kongovi vznikla v roku 1933. Odvtedy sa obrovská gorila objavila v mnohých ďalších filmoch i seriáloch. Zatiaľ naposledy do kín uviedli dobrodružné fantasy King Kong (2005) v réžii Petra Jacksona. Najnovšie spracovanie by sa malo odohrávať na ostrove, z ktorého King Kong pochádza.


Tridsaťtriročný Toby Kebbell, celým menom Tobias Alistair Patrick Kebbell, je známy napríklad z filmov ako Dead Man's Shoes (2004), RocknRolla (2008), Princ z Perzie: Piesky času (2010), Čarodejov učeň (2010), Vojnový kôň (2011), Hnev titanov (2012), Úsvit planéty opíc (2014) či Fantastická štvorka (2015). V roku 2007 si vyslúžil British Independent Film Award za vedľajšiu rolu v hudobnej životopisnej snímke Control (2007).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies