Anglický herec Rupert Friend sa oženil

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 11:58 • 2 min
Anglický herec Rupert Friend sa oženil

BRATISLAVA - Anglický herec Rupert Friend sa zosobášil s americkou atlétkou a modelkou Aimee Mullins.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný ženích o tom informoval prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil čiernobielu fotografiu zo svadby, ktorá sa konala ešte 1. mája. "Už mesiac som šťastne ženatý s Aimee Mullins," uviedol herec. Jeho 39-ročná manželka takisto zverejnila na Instagrame niekoľko fotiek zo svadby. Dvojica sa zasnúbila v decembri 2014.


Ruperta Frienda môžu diváci a diváčky poznať z filmov Pýcha a predsudok (2005), Chlapec v pruhovanom pyžame (2008), Mladá Viktória (2009) či Hitman: Agent 47 (2015). Od roku 2012 účinkuje v seriáli Homeland - Zradca (2011). Pracuje tiež ako režisér a scenárista.


Aimee Mullins sa okrem modelingu a športu venuje aj herectvu. V detstve jej museli amputovať časti oboch dolných končatín. Kariéru odštartovala ako paralympijská šprintérka, neskôr sa z nej stala modelka. Spolupracovala napríklad s návrhárom Alexandrom McQueenom. Magazín People ju zaradil do rebríčka najkrajších žien sveta. Zahrala si napríklad v dráme Cremaster 3 (2002), komédii Appropriate Behavior (2014) či kriminálnej dráme Rob the Mob (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies