Anglicko zasiahol stávkový škandál, polícia zatkla šesť osôb

NETKY.SK • 28 November 2013, 10:28 • 2 min
Anglicko zasiahol stávkový škandál, polícia zatkla šesť osôb

LONDÝN - Britská polícia zatkla šesť osôb v súvislosti s vyšetrovaním rozsiahleho stávkového podvodu v anglickom futbale. Medzinárodný syndikát mal ovplyvňovať výsledky stretnutí Football Conference (v poradí piata najvyššia anglická súťaž) a nižších líg, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Denník The Telegraph vyrukoval s tvrdením, že minimálne traja zadržaní počas tohto týždňa sú futbalisti. Stávkový škandál by sa nemal dotýkať Premier League ani ďalších troch najvyšších súťaží v Anglicku.

Telegraph zverejnil tajne nakrútené video, v ktorom malo zaznieť, že prostredník ponúka za zmanipulovanie duelu 50-tisíc libier (približne 59.930 eur, pozn. red.). "V rámci vyšetrovania bolo v celej krajine zadržaných šesť osôb. Stredobodom pozornosti je medzinárodný syndikát obohacujúci sa na podvodoch s ovplyvňovaním futbalových zápasov," uviedla vo svojom vyhlásení Britská národná kriminálna agentúra (NCA), ktorá pri vyšetrovaní úzko spolupracuje s anglickou Futbalovou asociáciou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies