Anglicko proti Moldavsku a Ukrajine bez Rooneyho

NETKY.SK • 2 September 2013, 09:14 • 2 min
Anglicko proti Moldavsku a Ukrajine bez Rooneyho

LONDÝN - Futbalisti Anglicka sa v dvoch kľúčových zápasoch kvalifikácie MS 2014 proti Moldavsku (6. septembra) a Ukrajine (10. septembra) sa musia zaobísť bez kanoniera Wayne Rooneyho. Ako ďalej informovala agentúra AP útočník Manchestru United má zranenie hlavy.

slovakia

left justify in out

Rooney si poranil hlavu na tréningu v súboji s Philom Jonesom a čaká ho zrejme až trojtýždňová pauza. "Vyzerá to zle," skonštatoval tréner United David Moyes. "Má ranu v strede čela a vyžiada si to liečenie. V inkriminovanom momente sa Rooney otočil a Jones zdvihol nohu do výšky jeho hlavy."

Mimo hry sú aj Jones a pravý obranca Glen Johnson, obaja sa zranili pri nedeľňajšej prehre United na ihrisku FC Liverpool (1:0), pričom obaja si poranili členky. Zranenie slabín komplikuje aj nomináciu útočníka Liverpoolu Daniela Sturridgea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies