Peter Doherty zverejnil skladbu Kolly Kibber

NETKY.SK • 22 November 2016, 13:24 • 2 min
Peter Doherty zverejnil skladbu Kolly Kibber

LONDÝN - Anglický spevák a hudobník Pete Doherty zverejnil skladbu Kolly Kibber. Novinka sa bude nachádzať na albume Hamburg Demonstrations, ktorý muzikant plánuje vydať 2. decembra na CD, vinyle a kazete.

slovakia

left justify in out

Nahrávka bude obsahovať celkovo jedenásť skladieb. Tridsaťsedemročný interpret z nich predtým zverejnil piesne I Don't Love Anyone (But You're Not Just Anyone), The Whole World Is Our Playground či Hell To Pay At The Gates Of Heaven, ktorú napísal po vlaňajších novembrových teroristických útokoch v Paríži.

 

Novinka bude obsahovať aj skladbu Flags From The Old Regime, ktorú Doherty venoval zosnulej speváčke Amy Winehouse. Muzikant nahral album počas šiestich mesiacov v štúdiu Clouds Hill Recordings v Hamburgu. O produkciu a mix sa postaral Johann Scheerer.

 


Hudobník, spisovateľ, herec, básnik a maliar Peter "Pete" Daniell Doherty sa preslávil v kapele The Libertines, ktorá vznikla v roku 1997. Debutový album Up The Bracket vydali v októbri 2002. O dva roky neskôr nasledovala eponymná štúdiovka, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú single Can't Stand Me Now a What Became Of The Likely Lads. Na konte majú tiež tretí radový album Anthems for Doomed Youth (2015), výberovku Time For Heroes - The Best Of The Libertines (2007) či štyri EP nahrávky. Okrem iného vydal aj štúdiovky Down in Albion (2005), Shotter's Nation (2007) a Sequel to the Prequel (2013) s formáciou Babyshambles. V roku 2009 uviedol na trh sólovku Grace/Wastelands, ktorá obsahuje napríklad singel The Last of the English Roses.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies