Anglicko má ďalší škandál, Rooney údajne podvádzal s prostitútkou

NETKY.SK • 6 September 2010, 11:45 • 2 min
Anglicko má ďalší škandál, Rooney údajne podvádzal s prostitútkou

Anglicko má ďalší škandál, Rooney údajne podvádzal s prostitútkou

slovakia

left justify in out

img

Súdržnosť anglickej futbalovej reprezentácie testuje ďalší sexuálny škandál. Tentoraz sa týka kanoniera Wayna Ronneyho, ktorý údajne minulý rok opakovane podvádzal svoju tehotnú manželku s prostitútkou.
      Morálny priestupok reprezentačného útočníka zaplnil titulné stránky britských médií v nedeľňajšom vydaní. Rooney však napriek tomu v nedeľu trénoval a odcestoval s národným tímom na dôležitý zápas kvalifikácie ME 2012 do Švajčiarska.
      Podľa denníka Sunday Mirror mal Rooney nemanželskú aféru s 21-ročnou Jenny Thompsonovou, s ktorou sa prvý raz stretol v júni minulého roka a poslednýkrát v októbri v Manchestri. To všetko sa udialo len mesiac predtým, ako Rooneyho manželka Coleen porodila prvého syna Kaia.
      Tréner anglickej reprezentácie Fabio Capello sa tak pod tlakom ostrovných médií musí vyrovnať už s druhým obvinením svojho zverenca z morálnych priestupkov. Vo februári odobral kapitánsku pásku Johnovi Terrymu, ktorý mal milostný pomer s bývalou partnerkou niekdajšieho spoluhráča Wayne Bridgea. Capello vtedy uviedol, že Terry "nie je ideálnym príkladom pre mladých ľudí, detí ani fanúšikov."
      Rooney sa oženil v roku 2008 a spoločne so svojou manželkou utvorili nový pár britských celebrít. Coleen má totiž vlastný televízny seriál, pravidelne prispieva do svojich rubrík v časopisoch a celkovo ju považujú v Anglicku za módnu ikonu.  
      Pre Capella je Rooney základným kameňom anglickej ofenzívy. V prvom kvalifikačnom zápase o postup na EURO 2012 proti Bulharsku (4:0) hral netradične na poste podhrotového útočníka. Sám síce neskóroval, ale asistoval pri všetkých štyroch góloch Albionu. Obávaný 24-ročný kanonier však v národnom drese neskóroval už od septembra minulého roka a naprázdno vyšiel aj na MS 2010 v JAR.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies