Anglická polícia našla v nákladom aute ukrytých 11 ľudí

NETKY.SK • 4 December 2017, 06:38 • 2 min
Anglická polícia našla v nákladom aute ukrytých 11 ľudí

LONDÝN - Polícia anglického grófstva Wiltshire našla v prívese nákladného auta ukrytých jedenásť ľudí vrátane šiestich detí.

slovakia

left justify in out

Muži zákona ich tam objavili po tom, čo ich k vozidlu v sobotu popoludní privolali pre búšenie ozývajúce sa z jeho vnútra.

 

Príves bol zamknutý a zámky museli prestrihnúť hasiči. Podľa dozorných úradníkov pre prisťahovalectvo z britského ministerstva vnútra bolo desať ľudí irackej národnosti a jeden človek pochádzal z Afganistanu.

Vozidlo bolo odstavené na odpočívadle pri obci West Knoyle. Jeho vodič cestoval z Belgicka do mesta Taunton a na odpočívadle sa zastavil v kaviarni. Podľa prevádzkovateľa podniku Davida Thomasa vodič dvere prívesu nemohol otvoriť, pretože boli pevne zatvorené. Ľudia, ktorých v ňom našli, mali podľa Thomasa šťastie, keďže časť z neho slúžila ako chladnička.

Dospelé osoby z prívesu zadržali a v pondelok ich odovzdajú kompetentným úradom. Vodiča nákladného vozidla muži zákona nezatkli a pomáha im pri vyšetrovaní.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies