Angličanom vypadol aj zranený Sturridge

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 10:01 • 2 min
Angličanom vypadol aj zranený Sturridge

LONDÝN - Anglická futbalová reprezentácia sa v kvalifikačnom stretnutí EURO 2016 proti Litve a v prípravnom súboji s Talianskom bude musieť zaobísť aj bez Daniela Sturridgea.

slovakia

left justify in out

Útočníka FC Liverpool rovnako ako jeho klubového spoluhráča Adama Lallanu vyradilo zranenie. Podľa agentúry Reuters ho trápia problémy s bedrom a šanca na prvý štart v najcennejšom drese sa tak otvorila Harrymu Kaneovi z Tottenhamu Hotspur.

 

Trénerovi Royovi Hodgsonovi už predtým pre zranenia vypadli z kádra aj brankár Fraser Forster a krajný obranca Luke Shaw, ktorých nahradili gólmani Rob Green a Jack Butland a zadák Danny Rose.

Angličania, ktorí vedú E-skupinu európskej kvalifikácie o postup na ME 2016 s plným počtom 12 bodov, hostia v piatok v londýnskom Wembley Litvu a o štyri dni neskôr sa predstavia v prípravnom zápase v Turíne proti domácemu Taliansku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona