Angličanom vypadli zo zostavy Sturridge a Caulker

NETKY.SK • 6 September 2013, 08:46 • 2 min
Angličanom vypadli zo zostavy Sturridge a Caulker

LONDÝN - Spoluhráč Martina Škrtela v FC Liverpool Daniel Sturridge nepomôže anglickej futbalovej reprezentácii v piatkovom zápase kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 proti Moldavsku. Trénerovi Royovi Hodgsonovi bude chýbať aj stopér Steven Caulker z Cardiffu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Sturridge si zranil pri nedeľňajšej výhre v Premier League nad Manchestrom United (1:0) slabiny. Momentálne sa už doliečuje v Liverpoole, ale podľa Hodgsona by sa mohol k reprezentácii pripojiť pred budúcotýždňovým súbojom s Ukrajinou.

"Sturridge sa usilovne lieči. Aj keď prvotná diagnóza hovorila, že nebude hrať ani v jednom z dvoch zápasov, neakceptoval to. Myslím si, že na Ukrajinu už pôjde. V nedeľu večer máme ďalší tréning, myslím si, že ešte pritlačí a pôjde s nami na Ukrajinu," povedal Hodgson. 

Dvadsaťjedenročný Caulker si na tréningu poranil členok. Zranenie nie je vážne, ale realizačný tím Albionu ho chce šetriť. Pre zranenie hlavy chýba aj Wayne Rooney a Hodgson sa rozhodol, že jeho tradičné miesto v zostave zaujme útočník Southamptonu Rickie Lambert. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies