FOTO Angličanka podala sťažnosť na cestovku, chce, aby jej vrátila peniaze za dovolenku: Šokuje vás, čo jej prekážalo!

NETKY.SK • 15 August 2018, 14:00 • 2 min
FOTO Angličanka podala sťažnosť na cestovku, chce, aby jej vrátila peniaze za dovolenku: Šokuje vás, čo jej prekážalo!

Britská dôchodkyňa so svojou letnou dovolenkou rozhodne spokojná nebola, takúto sťažnosť napísala cestovnej kancelárii.

slovakia

left justify in out

Osemdesiatníčka Freda Jacksonová sa celý rok tešila, ako si v lete užije svoju vysnívanú dovolenku v Španielsku. Zájazd spolu so svojím doprovodom dlho plánovali a snažili sa všetko zariadiť tak, aby to išlo ako po masle. Celé úsilie ich okrem času stálo aj viac ako tisíc libier, no nakoniec bola dôchodkyňa aj tak veľmi sklamaná. Od cestovnej kancelárie preto za pokazený zážitok žiada preplatiť plnú sumu.

 

Čo však Fredu natoľko rozladilo? Zrejme najviac ju z miery vyviedla prítomnosť Španielov v hoteli, kde bola ubytovaná. Dôchodkyňa zrejme predpokladala, že v španielskom hoteli v meste Benidorm sa žiadni domorodí obyvatelia nachádzať nebudú. „Prečo si Španieli nemôžu na dovolenky chodiť niekde inde? (...) Hotel bol Španielmi doslova napchatý. Neustále nám liezli na nervy svojím nemorálnym správaním,“ posťažovala sa v liste.

 

img

Freda Jacksonová

Zdroj: Profimedia

 

Žena má problémy s pohybom a napriek tomu do nej miestni neraz necitlivo narazili. Okrem toho bola znechutená zo skutočnosti, že napriek žiadosti o izbu s bezproblémovým prístupom ju umiestnili na 14. poschodie hotela, čo sa nakoniec podarilo zmeniť len vďaka ústretovosti recepčných a presunuli ju na 2. poschodie. Ani to však nebolo podľa jej predstáv.

 

Na základe týchto negatívnych skúseností požadovala od cestovky vrátenie plnej sumy za zájazd. Freda sa totiž vyjadrila, že jej zničili dovolenku snov. Najskôr dostala ako kompenzáciu 75-librový zľavový kupón na ďalší zájazd, čo však rázne odmietla. Následne sa preto riaditeľ spoločnosti Thomas Cook rozhodol, že jej za všetky nepríjemnosti preplatia sumu 566 libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies