Angličania v Litve s novým kapitánom Jagielkom o desiatu výhru za sebou

NETKY.SK • 12 Október 2015, 12:05 • 2 min
Angličania v Litve s novým kapitánom Jagielkom o desiatu výhru za sebou

VILNIUS - Futbalisti Anglicka sa pokúsia zavŕšiť úspešnú kvalifikáciu EURO 2016 bez akejkoľvek straty bodov. Zverenci trénera Roya Hodgsona vyhrali všetkých doterajších deväť stretnutí a s 27 bodmi sú už teraz jasnými víťazmi E-skupiny. V pondelkovom dueli vo Vilniuse ich ako kapitán povedie Phil Jagielka.

slovakia

left justify in out

Pre stopéra FC Everton to bude premiéra v kapitánskej funkcii v národnom tíme. V základnej zostave by mali figurovať aj brankár Jack Butland, stredopoliar Jonjo Shelvey a útočník Jamie Vardy. Kouč Hodgson verí, že aj mužstvo zložené z viacerých náhradníkov môže natiahnuť víťaznú sériu. "Phil povedie mladé a zložením veľmi zaujímavé mužstvo. Hráčom veríme, určite majú na to, aby zakončili kvalifikáciu víťazstvom," nechal sa počuť Hodgson.

 

Jagielka bude kapitánom pri svojom 38. štarte v reprezentácii. "Je to samozrejme pre mňa veľká česť. Čaká nás náročná úloha proti ťažkému súperovi. Každý z nás urobí maximum pre to, aby sme vyhrali aj desiaty zápas. Nie sme v plnej sile, ale máme kvalitný tím, kde každý môže nahradiť každého," dodal Jagielka.

 

Zápas Litva - Anglicko sa začína v pondelok o 20.45 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies