Angličania už bez zraneného brankára Pickforda

NETKY.SK • 30 August 2017, 11:32 • 2 min
Angličania už bez zraneného brankára Pickforda

LONDÝN - Anglická futbalová reprezentácia sa pripravuje na blížiace sa zápasy proti Malte (1. septembra o 20.45 h SELČ v Ta' Qali) a Slovensku (4. septembra o 20.45 h SELČ v Londýne) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska už bez brankára Jordana Pickforda. Informovala o tom oficiálna stránka tamojšej Futbalovej asociácie (FA).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročného gólmana vyradilo z hry svalové zranenie. Pickford sa už medzičasom vrátil do svojho klubového pôsobiska FC Everton. Tréner "Albiónu" Gareth Southgate má stále k dispozícii troch brankárov.

Aktualizovaná nominácia anglickej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Malte (1. septembra o 20.45 h SELČ v Ta' Qali) a Slovensku (4. septembra o 20.45 h SELČ v Londýne) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska:

Brankári: Jack Butland (Stoke City), Joe Hart (West Ham United), Tom Heaton (FC Burnley)
Obrancovia: Ryan Bertrand (FC Southampton), Gary Cahill (FC Chelsea), Aaron Cresswell (West Ham United), Phil Jones (Manchester United), Michael Keane (Everton), Harry Maguire (Leicester City), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Tottenham Hotspur), Kyle Walker (Manchester City)
Stredopoliari: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Nathaniel Chalobah (FC Watford), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (FC Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Jake Livermore (West Bromwich Albion), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal Londýn), Raheem Sterling (Manchester City)
Útočníci: Jermain Defoe (AFC Bournemouth), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Daniel Sturridge (FC Liverpool), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal Londýn)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies