Angličania si nastavili zrkadlo, pre svet sú arogantní, priznal Glenn

NETKY.SK • 9 September 2015, 14:31 • 2 min
Angličania si nastavili zrkadlo, pre svet sú arogantní, priznal Glenn

MANCHESTER - Podľa zvyšku futbalového sveta sa Anglicko vyznačuje aroganciou. S nečakanou sebareflexiou vyrukoval na konferencii SoccerEx v Manchestri výkonný riaditeľ anglickej Futbalovej asociácie (FA) Martin Glenn.

slovakia

left justify in out

Podľa neho je výrazom povýšenosti už len používanie názvu FA bez národného prívlastku. Angličania tým všetkým dávajú jasne najavo, kde je kolíska organizovaného futbalu. "Je to vrcholný prejav arogancie," myslí si Glenn, ktorý v FA pôsobí iba od mája tohto roku, a svoje zistenie dal do súvislosti s neúspechom dvoch kandidatúr na usporiadane majstrovstiev sveta. Angličania doteraz šampionát hostili iba raz a v roku 1966 to využili na zisk jediného titulu.


"O futbal na medzinárodnej úrovni sa zaujímame iba vtedy, keď sa nám to hodí do našich plánov - napríklad keď ide o usporiadanie majstrovstiev sveta. Svet nás vníma ako arogantných. Nemyslím si, že takí naozaj sme," vyhlásil Glenn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies