Angličania počas príprav ako cibule, Taliani skúšajú saunu

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 14:50 • 2 min
Angličania počas príprav ako cibule, Taliani skúšajú saunu

FARO - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson zvolil netradičný spôsob prípravy na horúčavy a vysokú vlhkosť, ktoré na jeho zverencov čakajú na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

V rámci tréningových jednotiek počas prípravného kempu v portugalskom meste Faro naordinoval reprezentantom "Albiónu" nosiť tri vrstvy oblečenia. Angličania odohrajú 14. júna svoj úvodný zápas v rámci základnej D-skupiny proti Talianom v meste Manaus. Očakáva sa, že v čase duelu sa budú teploty pohybovať vo výške minimálne tridsať stupňov Celzia. Odborníci i výskumní pracovníci univerzity v Loughborough po tréningu podávajú hráčom informácie o potrebnom množstve tekutín, ktoré musia doplniť do organizmu.

 

"Je prirodzené, že keď začínate pociťovať teplo, chcete si vyzliecť oblečenie. Potrebujeme sa však pripraviť na podmienky, ktoré na nás čakajú v Brazílii. Každý deň zvyšujeme počet minút s vrstvami navyše, ale niektorí z nás si nechávajú toto oblečenie počas celého tréningu, aby si zvykli," citoval portál telegraph.co.uk obrancu Leightona Bainesa. 

 

Na náročné podmienky sa pripravujú aj Taliani. Britské periodikum The Guardian referovalo, že v rámci prípravy v tréningovom centre Talianskej futbalovej federácie (FIGC) Coverciano vo Florencii si talianski reprezentanti vyskúšali pobyt v saune. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies