Angličan Delph pre zranenie prišiel o EURO, ohrozený Sturridge

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 08:21 • 2 min
Angličan Delph pre zranenie prišiel o EURO, ohrozený Sturridge

GATESHEAD - Tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson na blížiace sa majstrovstvá Európy do Francúzska nevezme stredopoliara Fabiana Delpha. Dôvodom je svalové zranenie v oblasti slabín, ktoré záložník Manchestru City utrpel v tréningovom procese.

slovakia

left justify in out

"Hovoril som s ním a zostal v Manchestri. Do konečnej 23-člennej nominácie sa nedostane, pokiaľ nenastanú zdravotné problémy u viacerých hráčov. Akceptoval moje rozhodnutie. Jeho indispozícia nie je dlhodobá, takže v prípade potreby bude k dispozícii. Nepredpokladám však, že dôjde k takejto situácii, lebo v kádri figuruje ďalších 25 futbalistov," uviedol Hodgson pre oficiálny web anglickej Futbalovej asociácie (FA).

 

Zakončovateľa FC Liverpool Daniela Sturridgea vyradilo z tréningu zranenie lýtka, jeho štart v piatkovom medzištátnom prípravnom zápase v Sunderlande s Austráliou i na celom kontinentálnom šampionáte je otázny.

 

Hodgson musí dať definitívnu podobu svojmu výberu do utorka. Šanca sa tak naskytla mladému útočníkovi Manchestru United Marcusovi Rashfordovi, ktorý proti Austrálčanom absolvuje debut v národnom tíme. Ak sa Sturridge nezotaví do výkopu, nastúpi 18-ročný mladík od úvodu.

 

Anglicko sa v základnej B-skupine EURO 2016 stretne aj so Slovenskom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies