Koniec hollywoodskej lásky: Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozvádzajú

NETKY.SK • 20 September 2016, 19:09 • 2 min
Koniec hollywoodskej lásky: Angelina Jolie a Brad Pitt sa rozvádzajú

LOS ANGELES - Jedno z najslávnejších hollywoodskych manželstiev sa skončilo. Angelina Jolie podala žiadosť o rozvod s manželom Bradom Pittom, uviedol dnes pre americkú televíziu CNN zdroj oboznámený s dokumentom.

slovakia

left justify in out

Pitt a Jolie sa zosobášili v roku 2014, ale ich vzťah sa stal predmetom špekulácií už v roku 2004, keď obaja hrali hlavné úlohy v akčnej filmovej komédii Pán a pani Smithovci. V tom čase bol Pitt ženatý s herečkou Jennifer Anistonovu, známou aj z televízneho seriálu Priatelia.


V januári 2005 Pitt a Anistonová oznámili, že sa rozchádzajú, a herečka podala o niekoľko mesiacov žiadosť o rozvod.


Už v apríli 2004 sa objavili fotografie Pitta, Jolieovej a jej adoptovaného syna Maddoxa v Keni.


Jolie si neskôr adoptovala dcéru Zaharu z Etiópie a začiatkom roka 2006 oznámila, že s Pittom čakajú dieťa. Krátko nato Pittovi udelili právo na legálnu adopciu syna Maddoxa v Keni.


Ich spoločná dcéra Shiloh sa narodila v máji 2006 a v marci 2007 si z Vietnamu adoptovali syna Paxa. Jolie v júli 2008 porodila dvojičky Viviene a Knoxa.


Pár oznámil zasnúbenie v roku 2012.


V roku 2014 sa rodičia šiestich detí vzali na malom, súkromnom obrade v kaplnke na zámku Miraval vo francúzskej obci Correns, dodala televízia CNN.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies