Angelina Jolie dostala pred premiérou filmu Unbroken ovčie kiahne

NETKY.SK • 13 December 2014, 13:26 • 2 min
Angelina Jolie dostala pred premiérou filmu Unbroken ovčie kiahne

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Angelina Jolie tesne pred premiérou filmu Unbroken (Nezlomný), ktorý režírovala, oznámila, že sa nakazila ovčími kiahňami a až do svojho vyliečenia sa stiahne z verejných akcií.

slovakia

left justify in out

"Chcela som povedať jasne a čestne, prečo budem chýbať na akciách k filmu Unbroken v niekoľkých najbližších dňoch: Včera som zistila, že mám ovčie kiahne," uviedla Jolieová vo videozázname, ktorý v noci nadnes zverejnilo štúdio Universal Pictures.
      

"A tak sa budem doma škrabkať a všetci mi budete chýbať. Nemôžem tomu uveriť, pretože tento film pre mňa znamená tak veľa," citovala jej slová agentúra DPA.
      

Najnovší režisérsky počin 39-ročnej herečky, film Unbroken, bude mať 15. decembra premiéru v Los Angeles.
      

Vojnová dráma je druhým režisérskym počinom Jolie. Film rozpráva príbeh amerického vojnového hrdinu, bývalého olympijského bežca na dlhé trate Louisa Zamperiniho, ktorého cez druhú svetovú vojnu zajali Japonci. Niekdajší príslušník amerických vzdušných síl prežil haváriu lietadla nad Tichým oceánom a strávil 47 dní na provizórnej plti, kým padol do zajatia.
      

Príbeh v roku 2010 literárne spracovala Laura Hillenbrandová, autormi scenára sú Joel a Ethan Coenovci.
      

Herečka a režisérka vlani prezradila, že sa cíti byť "veľmi poctená" možnosťou rozpovedať nezvyčajný Zamperiniho príbeh. Jolie ho nazvala hrdinom, ale aj "dobrým priateľom", s ktorým pri príprave filmu strávila veľa času.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies