Ángel Di María blízko k prestupu z Man Utd do PSG

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 15:15 • 2 min
Ángel Di María blízko k prestupu z  Man Utd do PSG

PARÍŽ – Dnešný titulok na úvodnej stránke francúzskeho denníka L'Equipe pravdepodobne vzbudí záujem fanúšikov Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Podľa týchto správ sa čas Ángela Di Maríu v drese Manchestru United kráti a už počas letného prestupového obdobia by sa Argentínčan mohol presunúť do Paríža.

Podľa denníku L'Equipe futbalový klub PSG zúfalo hľadá útočníka na ľavé krídlo a Di María by mohol byť tou správnou voľbou. Okrem toho denník tiež tvrdí, že staronový francúzsky majster sa o jeho služby usiloval už počas zimnej prestávky, avšak neuspel.

 

img

Azda najzaujímavejšou časťou tejto správy v L'Equipe je návrh, že PSG by mohli United ponúknuť holandského reprezentanta Gregory van der Wiela ako súčasť transferu. Informácia vychádza z faktu, že anglický veľkoklub hľadá posilu do obranných radov a to by mohlo primať United k predaju Di Maríu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies