Aneta popíjala v Handlovej s kamarátkou, potom bodla priateľa do chrbta

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 09:59 • 2 min
Aneta popíjala v Handlovej s kamarátkou, potom bodla priateľa do chrbta

HANDLOVÁ - Zo zločinu ublíženia na zdraví policajný vyšetrovateľ obvinil 31-ročnú Anetu z okresu Prievidza. Obvinená v sobotu (4. marca) na poludnie v jednom z bytov v Handlovej po predchádzajúcom slovnom konflikte podľa polície napadla svojho 35-ročného priateľa Petra.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trenčianska krajská hovorkyňa Elena Antalová, v byte spolu popíjali aj s ďalšou spoločnou známou. V čase, keď Peter prechádzal z jednej miestnosti do druhej, Aneta bez varovania pichla celou silou Petra do chrbta. Nožom s približne 15-centimetrovou dlhou čepeľou spôsobila Petrovi zranenie, ktoré si vyžiadalo lekárske ošetrenie, hospitalizáciu a obmedzilo ho na bežnom spôsobe života. 

V čase útoku bola Aneta a aj Peter pod vplyvom alkoholu (2,90 a 2,29 promile). Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvinenej. O tom, či obvinená bude stíhaná väzobne, bude rozhodovať sudca Okresného súdu v Prievidzi. Za uvedený skutok v zmysle zákona obvinenej hrozí väzenie na štyri až desať rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona