Aneta Langerová zverejnila lyric video k piesni Svatá Kordula

NETKY.SK • 4 November 2014, 13:41 • 2 min
Aneta Langerová zverejnila lyric video k piesni Svatá Kordula

BRATISLAVA - Česká speváčka Aneta Langerová zverejnila lyric video k piesni Svatá Kordula. V novinke je možné vidieť slová piesne na nádobe s vodou, v ktorej pláva loďka so sviečkou. Na videu spolupracovala aj Alžběta Rajčan Beránková.

slovakia

left justify in out

Hudbu napísali Jakub Zitko a Langerová, ktorá sa postarala aj o text. Pieseň venovala patrónke moreplavcov či pútnikov. "Je to o láske a vášni, ktorá ju sprevádza. Skladbu som venovala Kordule, pretože je to naša ochrankyňa, aby sme v rozbúrených vodách našli cestu späť. Je dobré vedieť, že nad nami niekto drží ochrannú ruku," prezradila speváčka. 

 

Pieseň sa bude nachádzať na albume Na Radosti, ktorý interpretka plánuje vydať na prelome novembra a decembra. Na skladbách pracovali približne dva roky v šumavských lesoch. "Na Radosti je miesto, kde sa zastavil čas a s ním aj osudy ľudí, ktorí tam žili. To miesto sme si zamilovali, očarilo nás a vtiahlo do príbehov, ktoré chceme rozprávať," uviedla Langerová. 

 

 

Album ponúkne dvanásť piesní "o dievčatách a ženách, ktoré spája čistota, krehkosť, ale tiež odvaha ísť svojou vlastnou cestou". Jednou skladbou prispela Dorota Barová. Symbolický krst štúdiovky a premiéra videoklipu k piesni Tráva sa budú konať 15. decembra v pražskom divadle Studio Dva. Hudobníčka plánuje album podporiť aj na koncertoch, ktoré by mala odštartovať na jar. 

 

Aneta Langerová sa narodila 26. novembra 1986. Spevácku kariéru začala v detskom zbore. Neskôr pôsobila v kapele SPB (Spolek přátel bigbítu). Preslávila sa v súťaži Česko Hledá SuperStar, ktorú vyhrala v roku 2004. V rovnakom roku vydala aj úspešný album Spousta andělů. Nasledovali štúdiovky Dotyk (2007) a Jsem (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies