Aneta Langerová zverejnila klip ku skladbe Tragédie u nás na vsi

NETKY.SK • 30 Október 2015, 13:32 • 2 min
Aneta Langerová zverejnila klip ku skladbe Tragédie u nás na vsi

BRATISLAVA - Česká speváčka Aneta Langerová zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Tragédie u nás na vsi.

slovakia

left justify in out

Nahrávka pochádza z jej nového albumu Na Radosti (2014). Videoklip sleduje vraha v podaní hudobníka Martina Kopřivu, ktorý je na úteku pred skupinou dedinčanov. Medzi nimi sa objaví aj samotná interpretka. O scenár a réžiu klipu sa postarala Olga Špátová.

 


Spomínaný album predstaví 28-ročná Langerová v novembri aj fanúšikom a fanúšičkám na Slovensku, pričom v rámci jesenného turné postupne vystúpi v Bratislave, Nitre, Trnave a Prievidzi. Na pódiách ju budú sprevádzať kapela a sláčikové trio. Spoločne zahrajú aj staršie skladby v nových aranžmánoch. Všetky informácie o turné a predpredaji vstupeniek sú k dispozícii na oficiálnej stránke www.langerovaaneta.cz.


Rodáčka z českého Benešova, Aneta Langerová, začala spevácku kariéru v detskom zbore. Neskôr pôsobila v kapele SPB (Spolek přátel bigbítu). Preslávila sa v súťaži Česko Hledá SuperStar, ktorú vyhrala v roku 2004. V rovnakom roku vydala aj úspešný album Spousta andělů. Nasledovali štúdiovky Dotyk (2007), Jsem (2009) a spomínaná Na Radosti, za ktorú jej udelili štyri Ceny Anděl českej Akadémie populárnej hudby. V začiatkoch kariéry a tiež na prvom albume spolupracovala s uznávaným hudobníkom a producentom Ivanom Králom či muzikantom Michalom Hrůzom, ktorý pre ňu napísal hit Voda živá. Fanúšikovia oceňovanej interpretky sa môžu tešiť aj na nový film 8 hlav šílenství, v ktorom stvárni hlavnú hrdinku, ruskú poetku Annu Barkovovu. Premiéra je naplánovaná na rok 2016.


Termíny slovenských koncertov jesenného turné Anety Langerovej - Na Radosti 2015:
5. novembra - Bratislava, Ateliér Babylon
6. novembra - Nitra, Nájomná jednotka 210
7. novembra - Trnava, Music a Cafe Aréna
8. novembra - Prievidza, Art Point / kino Baník
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies