Anelka odišiel z tréningu a končí s futbalom

NETKY.SK • 22 August 2013, 18:36 • 2 min
Anelka odišiel z tréningu a končí s futbalom

LONDÝN - Francúzsky futbalista Nicolas Anelka sa vo štvrtok postaral o poriadny rozruch. Tridsaťštyriročný útočník odišiel podľa informácií televízie Sky Sports predčasne z tréningu svojho klubu West Bromwich Albion a realizačnému tímu povedal, že skončil s futbalom. Anelku zatiaľ klub potrestal tým, že nenastúpi na víkendový zápas Premier League proti Evertonu.

slovakia

left justify in out

Do West Bromwich prestúpil Anelka len pred mesiacom a je to už jeho šiesty klub v Premier League. V drese svojho nového zamestnávateľa už aj odohral jeden majstrovský zápas, v ktorom Albion prehral v úvodnom kole anglickej najvyššej súťaže so Southamptonom 0:1.

V minulosti pôsobil Anelka vo viacerých popredných svetových klubov ako napríklad Paríž St. Germain, Arsenal Londýn, Real Madrid, Liverpool, či Chelsea a po majstrovstvách sveta 2010 ukončil pre nezhody s vtedajším trénerom Raymondom Domenechom pôsobenie vo francúzskej reprezentácii.

Dôvod jeho "výbuchu" na štvrtkovom tréningu sa zatiaľ anglickým médiám nepodarilo zistiť, pretože nikto z klubu nechcel situáciu komentovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona