Anelka by privítal v Šanghaji Drogbu

NETKY.SK • 17 Február 2012, 07:46 • 2 min
Anelka by privítal v Šanghaji Drogbu

Anelka by privítal v Šanghaji Drogbu - Futbal Didier Drogba by sa mal stať posilou čínskeho futbalového klubu Šanghaj Šenhua. Myslí si to jeho bývalým spoluhráč z Chelsea Londýn Nicolas Anelka.

slovakia

left justify in out

img

Didier Drogba by sa mal stať posilou čínskeho futbalového klubu Šanghaj Šenhua. Myslí si to jeho bývalým spoluhráč z Chelsea Londýn Nicolas Anelka.
      Francúz podpísal dvojročnú zmluvu s účastníkom Super League. "Osobne by som rád privítal Drogbu v Šanghaj Šenhua. Áno, som s ním v pravidelnom kontakte. Myslím, že ak všetko pôjde podľa predstáv, pripojí sa k nám. Ale ja tu nie som na tom, aby som to oznámil," uviedol Anelka.
      Reprezentant Pobrežia Slonoviny sa po prehre vo finále Afrického pohára národov proti Zambii vrátil do kádra "The Blues". Jeho kariéra v anglickej Premier League sa podľa správ miestnych médií blíži ku koncu a 33-ročný zakončovateľ by mohol odísť už v júni.
      Informovala agentúra Reuters.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies