Andy Schleck po páde v 3. etape na Tour skončil

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 14:20 • 2 min
Andy Schleck po páde v 3. etape na Tour skončil

LILLE - Bývalý šampión prestížnych cyklistických pretekov Tour de France Andy Schleck z Luxemburska na tohtoročnom 101. ročníku predčasne skončil. Podľa informácie agentúry Reuters jeho tím Trek oznámil, že po páde v pondelňajšej 3. etape sa musel víťaz z roku 2010 z podujatia odhlásiť.

slovakia

left justify in out

"Smutne oznamujeme, že Andy Schleck nemohol dnes nastúpiť na štart. Väzy a meniskus v pravom kolene sú príliš poškodené po páde v dojazde včerajšej etapy. Odcestuje do Bazileja na ďalšie lekárske testy a prípadnú operáciu," napísal Trek v utorok v oficiálnom komuniké.

 

Andy Schleck sa stal víťazom TdF 2010 potom, ako Španielovi Albertovi Contadorovi pre doping odobrali pôvodné prvenstvo. V profipelotóne sa však v posledných rokoch po zranení bedra na Critérium du Dauphiné 2012 výsledkovo aj výkonnostne trápi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies