Andy Murray sa zasnúbil s Kim Searsovou

NETKY.SK • 27 November 2014, 09:55 • 2 min
Andy Murray sa zasnúbil s Kim Searsovou

LONDÝN - Dvojnásobný grandslamový šampión Andy Murray na sklonku roka robí zmeny v osobnom aj tenisovom zázemí.

slovakia

left justify in out

Zasnúbil sa s dlhoročnou priateľkou Kim Searsovou a pracovne sa rozišiel s dvojicou trénerov Dani Vallverdu, Jez Green. Vzťah bývalej dvojky svetového rebríčka a Kim Searsovej trvá od roku 2006. Kim je dcéra bývalého tenistu a neskôr uznávaného trénera Nigela Searsa, ktorý istý čas viedol aj Slovenku Danielu Hantuchovú.

 

Víťaz US Open 2012, Wimbledonu 2013 a londýnskeho olympijského turnaja krátko pred oznámením zásnub informoval, že jeho podporný tím okolo Amélie Mauresmovej opúšťajú asistent trénera Vallverdu a kondičný kouč Green. "Po skončení sezóny sme si spoločne sadli a padlo rozhodnutie, že rozchod bude najlepší pre všetky strany," uviedol 27-ročný Škót. Jeho spolupráca s francúzskou trénerkou pokračuje. Začala pred tohtoročným Wimbledonom po tom, ako z Britovho zázemia ubudol Čech s americkým domicilom Ivan Lendl pre vyťaženosť. Vallverdu je viac ako desať rokov Murrayho blízky priateľ, poznajú sa z akadémie v Španielsku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona