Andy Murray má opäť zdravotné problémy

NETKY.SK • 29 December 2019, 12:01 • 2 min
Andy Murray má opäť zdravotné problémy

MELBOURNE - Britský tenisový veterán Andy Murray sa pre zdravotné problémy rozhodol vynechať úvodný grandslamový turnaj nasledujúcej sezóny Australian Open v Melbourne. Tridsaťdvaročného Škóta totiž opäť trápi bedro, kvôli ktorému vynechal prvú polovicu predchádzajúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

Práve vlani na AO sa po prehre v prvom kole lúčil so slzami v očiach, zvažoval totiž koniec kariéry, no operácia ho vrátila späť na súťažné kurty. Teraz sa v Melbourne mohol presne po roku vrátiť do diania na grandslamovom turnaji, no tento návrat sa nateraz odkladá.

"Tvrdo som pracoval na tom, aby som bol schopný hrať na najvyššej úrovni. Zdravotné problémy sú však späť a zatiaľ som sa ich nezbavil, preto nechcem nič unáhliť a radšej si dám súťažnú pauzu," uviedol Murray prostredníctvom tlačovej správy.

 

img


"Po tohtoročnom Australian Open som si nebol istý, či ešte budem hrať. Tešil som sa na návrat do Austrálie, kde som chcel zo seba vydať maximum. Som teda poriadne sklamaný z toho, že sa mi to teraz nepodarí," doplnil víťaz troch grandslamových turnajov - Wimbledonu v rokoch 2013 a 2016 aj US Open v roku 2012. Na Australian Open sa v minulosti päťkrát dostal do singlového finále, ale ani raz si domov neodniesol titul.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies