Andrew Garfield by bol najradšej celý čas nahý

NETKY.SK • 13 Apríl 2014, 19:00 • 2 min
Andrew Garfield by bol najradšej celý čas nahý

BRATISLAVA - Americko-britský herec Andrew Garfield, známy najmä ako predstaviteľ Spider-Mana, prezradil, že by bol najradšej celý čas nahý.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák z Los Angeles okrem toho povzbudil aj ostatných ľudí, aby sa nehanbili za svoje telo. "Rád chodím na nudistické pláže, pretože milujem byť nahý. Ak by som mohol, bol by som celý čas nahý. Je dôležité mať vzťah k svojmu telu a nehanbiť sa za to, akí sme," povedal pre denník Daily Star.

 

Andrew Garfield sa narodil v Los Angeles, no od troch rokov žil v anglickom Surrey. Kariéru odštartoval v tínedžerskom seriáli Sugar Rush (2005 - 2006) a v roku 2007 sa objavil v seriáli Pán času (2005). Upozornil na seba vo filmoch Chlapec A (2007), za výkon v ktorom získal cenu BAFTA, Hrdinovia a zbabelci (2007), Kráľova priazeň (2008) či Imaginárium Dr. Parnassa (2009). Prelom prišiel so snímkou Sociálna sieť (2010), kde stvárnil Eduarda Saverina a získal nomináciu na Zlatý glóbus i cenu BAFTA. V roku 2010 si zahral spolu s Keirou Knightley a Carey Mulligan v dráme Neopúšťaj ma. Ako Spider-Man sa po prvý raz objavil v roku 2012 v snímke Amazing Spider-Man, pričom jej pokračovanie by sa malo dostať do slovenských kín 1. mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies