Andretti Autosport podpísal Wilsona do konca sezóny

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 18:13 • 2 min
Andretti Autosport podpísal Wilsona do konca sezóny

INDIANAPOLIS - Šéf motoristického tímu série IndyCar Andretti Autosport (Michael Andretti) ponúkol do konca sezóny miesto skúsenému jazdcovi Justinovi Wilsonovi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Angličan podpísal kontrakt na zostávajúcich päť pretekov, pričom jeho cieľom je nadobudnutie dlhodobej spolupráce so spomenutou stajňou.

Justin Wilson (192 cm) je dodnes najvyšším jazdcom, ktorý kedy jazdil v prestížnej F1. V šestnástich podujatiach sezóny 2003 získal jediný bod. Niekdajší šampión formuly 3000 by mal štartovať v aute s číslom 25. 

 

Rodák zo Sheffieldu odjazdil v tejto sezóne už dve podujatia za Andretti Autosport. V Indianapolise skončil 29. a 30. Celkovo odjazdil v sérii IndyCar 170 pretekov so siedmimi víťazstvami, šiestimi pole position a dvadsiatimi šiestimi pódiovými umiestneniami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies