Andrés Iniesta podpíše zmluvu s Barcelonou, vyhlásil hráčov otec

NETKY.SK • 24 September 2013, 12:31 • 2 min
Andrés Iniesta podpíše zmluvu s Barcelonou, vyhlásil hráčov otec

BARCELONA - Španielsky futbalový reprezentant Andrés Iniesta podpíše nový kontrakt s FC Barcelona. Tvrdí to otec 29-ročného stredopoliara José Antonio Iniesta.

slovakia

left justify in out

"Každý, kto pozná Andrésa, určite nemôže spochybniť jeho slová o zotrvaní v klube, v ktorom strávil osemnásť rokov," cituje Josého Antonia Iniestu pre rozhlasovú stanicu La Xarxa portál skysports.com. "Andrés je pre Barcu stále platným hráčom," uviedol otec 90-násobného reprezentanta "La Furia Roja".

Iniesta by sa mal stať po Argentínčanovi Lionelovi Messim druhým najlepšie plateným hráčom FC Barcelona. Platnosť súčasného kontraktu vyprší kreatívnemu záložníkovi v roku 2015. Nová zmluva mu garantuje 12 miliónov eur za sezónu. Ak naplní všetky podmienky pre vyplatenie bonusov, jeho ročný príjem by mohol dosiahnuť 15 až 16 miliónov eur. 

Andrés Iniesta je rodák z Fuentealbilly. Dvadsaťdeväťročný španielsky reprezentant prišiel do FC Barcelona v roku 1996 z Albacete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies