Andrej Martin sa suverénne prebojova do semifinále dvojhry v Liberci

NETKY.SK • 7 August 2015, 15:25 • 2 min
Andrej Martin sa suverénne prebojova do semifinále dvojhry v Liberci

LIBEREC - Slovenský tenista Andrej Martin zvíťazil v zápase piatkového štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP Challenger Tour Svijany Open v českom Liberci (dotácia 42 500 eur, antuka) nad svojím čilským tradičným deblovým partnerom z ostatného obdobia Hansom Podlipnikom-Castillom nasadeným ako ôsmym za 51 minút suverénne 6:1, 6:0.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Bratislavčan Andrej Martin, 175. v renkingu, získal minulý týždeň double v talianskej Bielle, takže v singli ťahá sériu už ôsmich zápasových úspechov.

V sobotu bude zverenec Čiľana Francisca Stuarda Martin v semifinále čeliť postupujúcemu zo súboja Radu Albot (Mold.-3) - Adam Pavlásek (ČR-7). Kuriozitou je, že práve Albota s Pavláskom vo štvrtok prekonal po boku Podlipnika-Castilla vo štvrťfinále štvorhry. Semifinále debla ich čaká ešte v piatok podvečer.

Dvojhra - štvrťfinále:
Andrej Martin (SR) - Hans Podlipnik-Castillo (Čile-8) 6:1, 6:0 za 51 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies