Andrej Martin sa možno vráti od 27. októbra v Eckentali

NETKY.SK • 8 Október 2014, 11:29 • 2 min
Andrej Martin sa možno vráti od 27. októbra v Eckentali

BRATISLAVA - Slovenský tenista po operácii zápästia "nedominantnej" ľavej ruky Andrej Martin sa možno vráti do súťažného diania od 27. októbra na challengeri ATP na tvrdom povrchu v hale v nemeckom Eckentali.

slovakia

left justify in out

Figuruje medzi prihlásenými hráčmi a na základe pondelňajšieho postavenia vo svetovom rebríčku vo dvojhre je nad čiarou rovnako ako krajania Miloslav Mečíř ml. a Jozef Kovalík. V rovnakom týždni smerujú do švajčiarskej Ženevy Lukáš Lacko a Norbert Gombos. 

 

"Operovali mi ľavé zápästie a rekonvalescencia bude trvať dlhšie, ako som si myslel. Doktor Heger odviedol dobrú prácu a návrat budem riešiť operatívne. Nechcem zatiaľ robiť žiadne uzávery," uviedol minulý týždeň pre agentúru SITA 25-ročný 171. hráč svetového rebríčka. 

 

Andrej Martin naposledy hral 21. augusta v kvalifikácii newyorských grandslamových US Open. "Teraz aspoň mám čas na dobrú prípravu. Viem, že sa vrátim silnejší a rýchlejší ako predtým," predznamenal bývalý 119. hráč renkingu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies