Andrej Martin postúpil bez boja do osemfinálového 3. kola dvojhry

NETKY.SK • 8 August 2016, 14:16 • 2 min
Andrej Martin postúpil bez boja do osemfinálového 3. kola dvojhry

RIO DE JANEIRO - Slovenský tenista Andrej Martin bez boja v 2. kole postúpil do osemfinále dvojhry mužov na OH v Riu de Janeiro. Nemcovi Philippovi Kohlschreiberovi totiž diagnostikovali únavovú zlomeninu nohy, v pondelok teda nebude môcť nastúpiť.

slovakia

left justify in out

Informáciu o diagnóze prinieslo verifikované twitterové konto Nemeckého tenisového zväzu (DTB).

 

Dvadsaťšesťročný Bratislavčan Martin sa medzi najlepšími šestnástimi stretne s úspešným z duelu John Millman (Aus.) - Kei Nišikori (Jap.-4). Už teraz je olympijským rekordérom SR v ére samostatnosti vo dvojhre mužov.

 

Mečíř: "Bol by to ťažký súper"


Slovenský tenista sa v osemfinále dvojhry stretne s víťazom súboja medzi štvrtým nasadeným Japoncom Keiom Nišikorim a Austrálčanom Johnom Millmanom. "Andrej nemal nejaký veľmi ťažký zápas, nebol po štvorhre veľmi unavený. Dá si tréning a budeme čakať na súpera. Pôjdeme sa pozrieť na ich zápas, naštudovať si ich. Čím ďalej budú podľa mňa súperi ťažší. Obaja hráči majú skúsenosti. Nišikori už má za sebou veľké zápasy na veľkých turnajoch, určite má navrch. Millman je zase hráč, ktorý nás môže čakať v Austrálii na Davis Cupe, z tohto pohľadu to bude pre mňa zaujímavé," povedal Mečíř.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies