Andrej Martin na ATP Challenger Tour Finals do Sao Paula

NETKY.SK • 29 Október 2013, 11:19 • 2 min
Andrej Martin na ATP Challenger Tour Finals do Sao Paula

BRATISLAVA - Slovenský tenista Andrej Martin si 13. - 17. novembra zahrá na koncoročnom výberovom turnaji ATP Challenger Tour Finals na antuke vonku v areáli Sociedade Harmonia de Tenis v brazílskom Sao Paule. Menoslov ôsmich aktérov oznámila Asociácia tenisových profesionálov (ATP).

slovakia

left justify in out

Okrem 24-ročného Bratislavčana Andreja Martina, 124. v renkingu, sa na "Masters" challengerového okruhu predstavia Kolumbijčan Alejandro González, Ukrajinec Oleksandr Nedoviesov, Holanďan Jesse Huta Galung, Talian Filippo Volandri, Rus Teimuraz Gabašvili, Rumun Adrian Ungur a domáci držiteľ voľnej karty Guilherme Clezar. Účastníkov rozdelia žrebom do dvoch základných skupín, z ktorých prví dvaja postúpia do "krížového" semifinále. Za celkový triumf bez prehry v skupine získa šampión 125 bodov do svetového rebríčka a prémiu 91 200 USD. 

Na premiére tohto podujatia predvlani v rovnakom meste, ale na tvrdom povrchu v hale Ginásio do Ibirapuera, štartoval Martin Kližan a prehral všetky tri zápasy. Titul získal Nemec Cedrik-Marcel Stebe, minulý rok sa - takisto na "harde" pod strechou - radoval Argentínčan Guido Pella. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies