Andrej Martin 2. októbra pomôže útulku Polianky

NETKY.SK • 23 September 2016, 10:26 • 2 min
Andrej Martin 2. októbra pomôže útulku Polianky

BRATISLAVA - Slovenský tenista Andrej Martin v sporadickom voľnom čase chodieva na prechádzky so psíkmi hľadajúcimi nový domov, prevzatím záštity nad konkrétnym podujatím pomôže jednému z príslušných zariadení.

slovakia

left justify in out

Na Deň zvierat v nedeľu 2. októbra budú k dispozícii podpísané fotografie olympionika na propagačnej a podpornej akcii v bratislavskom útulku Polianky na periférii Dúbravky (13.00 h - 16.00 h). Sloboda zvierat predznamenala, že súčasťou podujatia bude tombola a vegetariánske občerstvenie, ceny a produkty zabezpečil práve Andrej Martin, ktorý na facebooku vyzval: "Chlpáči čakajú." Záujemcovia budú môcť prispieť krmivom pre štvornohých obyvateľov. "Každá troška pomôže," skonštatoval účastník 3. kola tohtoročného grandslamového Roland Garros v Paríži aj OH v Riu de Janeiro Andrej Martin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies