Andrej Kiska skončil v Dobrom Anjelovi

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 13:05 • 2 min
Andrej Kiska skončil v Dobrom Anjelovi

BRATISLAVA - Spoluzakladateľ Dobrého Anjela a predseda správnej rady Andrej Kiska ukončil po siedmich rokoch svoje pôsobenie v organizácii. Od 1. júna bude novou predsedníčkou správnej rady Martina Kisková. Dôvodom pre takýto krok je Kiskova kandidatúra na prezidenta SR.

slovakia

left justify in out

"Dobrý Anjel mi za tie roky ukázal, koľko zlyhaní je v našom štáte. Charita má svoje limity a moje rozhorčenie z toho, že sa veci nemenia, je obrovské. Preto som sa rozhodol kandidovať na post prezidenta. Verím, že tak budem mať viac možností presadiť v našej spoločnosti pozitívne zmeny," zdôvodnil s tým, že ako kandidát na post najvyššieho ústavného činiteľa SR sa bude vyjadrovať k udalostiam a k osobám na slovenskej politickej scéne. "Som si vedomý toho, že nie všetci Dobrí Anjeli budú súhlasiť s mojím názorom, a preto pokladám za správne, aby som verejne nevystupoval za Dobrého Anjela," dodal ďalej.

Fungovanie tejto organizácie sa nijako nemení. V jej vedení zostávajú ľudia, ktorí pre ňu dlhodobo pracujú, na čele s riaditeľom Jánom Dobákom a marketingovou riaditeľkou Ľudmilou Kolesárovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies