Andrej Kiska dnes oficiálne registruje svoju novú stranu

NETKY.SK • 5 August 2019, 06:29 • 2 min
Andrej Kiska dnes oficiálne registruje svoju novú stranu

BRATISLAVA - Exprezident Andrej Kiska spolu s kolegami z novozaloženej strany dnes oficiálne registrujú stranu svoju Za ľudí odovzdaním podpisov na ministerstve vnútra.

slovakia

left justify in out

Ako bývalý slovenský prezident uviedol, bol zdesený z toho, keď si čítal nedávno uverejnené správy, ktoré si vymieňal Marian K. s Bödörom. To bola ďalšia motivácia k tomu, aby sa intenzívne snažil o založenie vlastnej strany, ktorá by v budúcnosti proti podobnému jednaniu chcela bojovať. „Nesmieme dopustiť, aby táto mafia ďalej ovládala tento štát,“ vyhlásil Kiska. Na založenie strany je podľa zákona potrebných 10-tisíc podpisov. Kiskovi a jeho tímu sa toto číslo podarilo dosiahnuť v rekordne krátkom čase a momentálne disponujú oveľa väčším počtom podpisov než by im stačilo zo zákona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEŇ D Máme to! V rekordne krátkom čase sa nám podarilo vyzbierať dostatok podpisov na založenie strany ZA ĽUDÍ. Zajtra všetky podpisové hárky odovzdám spolu s mojimi kolegami na ministerstve vnútra. Pred pár hodinami som sa vrátil z rodinnej dovolenky, keď som si ešte raz prečítal všetky tie odporné veci, ktoré si písal Kočner s Bödörom o tom, ako mali pod palcom políciu, NAKA, či prokuratúru a robili všetko preto, aby sa Smer udržal pri moci. Aby zdiskreditovali mňa, či ďalších odvážnych ľudí, ktorí poukazovali na ich prešľapy. Nesmieme dopustiť, aby táto mafia ďalej ovládala tento štát. Dal som dokopy ľudí, ktorí sú pripravení prevziať zodpovednosť za Slovensko. Riadiť krajinu je náročná úloha a iba chcenie nestačí. Vládnuť treba vedieť, preto strana ZA ĽUDÍ má medzi sebou ľudí, ktorí úspešne riadia mestá, obce, majú skúsenosti z parlamentu, z vlády, z diplomacie, podnikania, zdravotníctva, školstva, či poľnohospodárstva, bojovali za slušné a spravodlivé Slovensko alebo sa dlhodobo venujú sa slabším. Počas leta denne pracujeme s desiatkami expertov na programe, ktorý predstavíme v septembri. Ale zajtra nás čaká prvý veľký krok. Podpisov na založenie strany máme ďaleko viac, ako je nevyhnutých 10 000. Prvý krok je za nami. Ideme ďalej.

Príspevok, ktorý zdieľa Andrej Kiska (@andrejkiska),


Ľudia vo vznikajúcej strane sú podľa Kisku pripravení prevziať zodpovednosť za Slovensko. „Riadiť krajinu je náročná úloha a iba chcenie nestačí. Vládnuť treba vedieť, preto strana Za ľudí má medzi sebou ľudí, ktorí úspešne riadia mestá, obce, majú skúsenosti z parlamentu, z vlády, z diplomacie, podnikania, zdravotníctva, školstva, či poľnohospodárstva, bojovali za slušné a spravodlivé Slovensko alebo sa dlhodobo venujú sa slabším,“ prízvukoval. Zároveň ozrejmil, že počas leta denne pracujú s desiatkami expertov na programe, ktorý predstavia v septembri. „Ale v pondelok nás čaká prvý veľký krok. Ideme ďalej,“ uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies