Andrej Hrnčiar už nebude kandidovať za primátora Martina

NETKY.SK • 25 Február 2016, 11:08 • 2 min
Andrej Hrnčiar už nebude kandidovať za primátora Martina

MARTIN - Prvý podpredseda Siete Andrej Hrnčiar už nebude opätovne kandidovať na post primátora mesta Martin.

slovakia

left justify in out

Oznámil to v liste, ktorý v týchto dňoch distribuujú do schránok martinských domácností. „Ak sa nestane nič nepredvídané, v čase konania najbližších komunálnych volieb v roku 2018 budem zastupovať Martinčanov na čele mesta už dvanásty rok. Vždy som hovoril, že táto funkcia nie je doživotná pre nikoho. Po zrelej úvahe som sa preto rozhodol oznámiť vám, že už nebudem kandidovať na post primátora. Som však pripravený pomôcť v tejto funkcii každému, kto dostane vašu dôveru,“ napísal Hrnčiar, ktorý v marcových parlamentných voľbách kandiduje ako trojka na kandidačnej listine Siete.

 

Hrnčiar chce v prípade vstupu do Národnej rady SR naďalej bojovať za Martin i celý región Turca. „Zo svojej súčasnej pozície som nemal možnosť ovplyvniť napríklad dokončenie tunela Višňové, opravu panelovej cesty medzi Martinom a Turčianskymi Teplicami, či výstavbu rýchlostnej cesty R3,“ píše primátor Martinčanom. Okrem regionálnych problémov sa však chce sústrediť na hlavnú agendu Siete, teda presadenie hmotnej zodpovednosti politikov, zákaz schránkových firiem, zvýšenie ročného príjmu priemernej pracujúcej rodiny o 500 eur a fungujúce zdravotníctvo a školstvo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona