Andrej Danko už rok nepozerá televízor. Televízne relácie obviňuje z manipulácie

NETKY.SK • 14 Jún 2021, 11:15 • 2 min
Andrej Danko už rok nepozerá televízor. Televízne relácie obviňuje z manipulácie

Čo si myslí o dnešnej koalícii Andrej Danko, aký má názor na pracovné metódy Matoviča, Sulíka, Kollára, či Remišovej a prečo už rok nepozerá televízor?

slovakia

left justify in out

"Nenávisť, zloba, závisť a strach to sú pracovné metódy dnešnej koalície Matoviča, Sulíka, Kollára a Remišovej. Už to začalo likvidovať aj ich, hoc si to neuvedomujú. Vidíte ako sa im mení úsmev na kŕč? Vidíte tie hádky Sulíka, Matoviča a nenávisť Kolíkovej s Remišovou? Porovnajte si ich fotky rok dozadu. Už im mizne úsmev z tváre," píše na sociálnej sieti Andrej Danko.

 

Prečítajte si: Sulík na kongrese strany SaS vyslovil nádej, že vláda vydrží až do riadnych parlamentných volieb

 

img

 

Podľa neho sa ich vlastné konanie otáča proti nim. "Siali vietor a zožnú búrku. Začínajú mať obavy, a preto budú do volieb stále horší. Musíme vydržať. Áno, národ sa najlepšie ovláda a ničí, keď sa rozháda," dodal Danko.

 

Mohlo by vás zaujímať: Poslanec Ľuboš Blaha podáva trestné oznámenie na komentátora denníka SME

 

K jeho názorom patrí aj to, že si v koalícii ubližujú navzájom, nevedia tvoriť, vedia len kritizovať a ničiť. Je to šialené, čo sa tu deje posledné mesiace. "Nepozerám televízor už rok. Neviem pozerať tu manipuláciu, najmä večerných správ v komerčných médiách a žiaľ aj v RTVS. Negativizmus a útoky sú tu každý deň," podotkol Danko.

 

Podľa Danka totiž aj veľké národy v histórii, skôr než zaútočili a ovládli definitívne územia, rozhádali najskôr každého s každým. "Pozerajme optimisticky do budúcnosti," nabáda Danko občanov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies