Andrej Babiš sa vyjadril ku kontroverzným nahrávkam, vraj sú zostrihané

NETKY.SK • 7 Máj 2017, 15:42 • 2 min
Andrej Babiš sa vyjadril ku kontroverzným nahrávkam, vraj sú zostrihané

PRAHA - Bola to vopred zorganizovaná provokácia, pokazil som to, oznámil dnes na svojom profile na Facebooku český minister financií Andrej Babiš v súvislosti s nahrávkami s novinárom Mladej fronty DNES Markom Přibilom. Babiš si podľa svojich slov už nahrávky vypočul a je presvedčený, že nikomu nedával úlohy, napísal spravodajský server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

"Urobil som chybu. Konečne som si tie nahrávky vypočul, a aj keď som presvedčený, že som nikoho nepoveroval úlohami, priznávam, nemal som sa s tým novinárom vôbec stretávať. Bola to vopred zorganizovaná provokácia. Pokazil som to," uviedol Andrej Babiš.

 

Babiš ďalej informoval, že nahrávky boli nadobudnuté v minulom roku a sú zostrihané. Zároveň oznámil, že sa nezúčastní na dnešnej diskusnej relácii Otázky Václava Moravca, pretože tam podľa neho bude presila piatich lídrov parlamentných strán a moderátora.

 

Bývalý redaktor MF Dnes Marek Přibil, ktorý sa na nahrávkach s vicepremiérom Babišom rozpráva o pripravovaných článkoch odmietol, že by záznamy vydal on, dodal server Novinky.cz. Nikdy som nikoho nenahrával, uviedol v piatok Přibil na svojom facebookovom profile. Babiša podľa svojich slov vnímal ako šéfa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies