Andrea Bocelli zmenil dátum bratislavského koncertu

NETKY.SK • 16 August 2013, 11:17 • 2 min
Andrea Bocelli zmenil dátum bratislavského koncertu

BRATISLAVA - Taliansky tenorista Andrea Bocelli sa v Bratislave nepredstaví 20. decembra, ale až v nedeľu 29. decembra. Miesto konania koncertu zostáva nezmenené, bude ním Zimný Štadión Ondreja Nepelu. Ako dôvody presunutia termínu koncertu uviedol spevák zmeny v logistike plánovania a tiež osobné dôvody.

slovakia

left justify in out

Organizátori sú so zmenou termínu spokojní. ''Aj keď nemôže byť zmena termínu pre žiadneho organizátora veľkého koncertu dobrou správou, hodnotíme tento termín ako lepší z dôvodu väčšej sviatočnej pohody. Koncert môže byť tiež vianočným darčekom a veríme, že správa prišla s dostatočným časovým predstihom, vďaka ktorému sa ľudia budú môcť zariadiť,'' povedal Peter Ďuriš z agentúry Amadeus, ktorá koncert organizuje. Zakúpené vstupenky ostávajú v platnosti. Komu nový termín koncertu nevyhovuje, môže vstupenky vrátiť do 31. augusta vo všetkých pobočkách siete Ticketportal. Bratislavský koncert bude rozdelený na dve časti. Zatiaľ čo v prvej polovici zaznejú klasické operné árie a piesne, v druhej budú dominovať popové hity z Bocelliho nového albumu Passione (2013) a tiež vianočné skladby. 

Andrea Bocelli vystúpil v máji v roku 2008 v Košiciach, pričom šlo o jeho prvú návštevu Slovenska vôbec. Na koncert slávneho tenoristu zavítalo vyše sedemtisíc divákov. "Publikum bolo skvelé a vrúcne. Sprevádzalo ma od začiatku až po koniec koncertu. Som veľmi spokojný a šťastný," povedal umelec krátko po koncerte. 

Rodák z Toskánska Andrea Bocelli patrí medzi najslávnejších talianskych spevákov všetkých čias. Počas svojej kariéry predal viac než 80 miliónov kópií nahrávok, vďaka čomu je najlepšie predávaným interpretom v histórii klasickej hudby. Držiteľ viacerých rekordov sa na pódiách predstavil napríklad spolu s Lucianom Pavarottim, Plácidom Domingom, Sarah Brightman, Jennifer Lopez, Christinou Aguilerou alebo Céline Dion. Práve ona povedala, že keby mal Boh hlas a mohol spievať, znel by ako spev Andreu Bocelliho. V januári vydal spomínaný 14. štúdiový album Passione, na ktorom si zaspieval s Jennifer Lopez a Nelly Furtado a zaradil naň tiež virtuálne dueto s Edith Piaf. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies