Andrea Bocelli vystúpi v novembri v Bratislave

NETKY.SK • 12 December 2016, 14:16 • 2 min
Andrea Bocelli vystúpi v novembri v Bratislave

BRATISLAVA - Taliansky operný spevák Andrea Bocelli vystúpi 19. novembra v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatosemročný tenorista sa predstaví na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu. Vstupenky na podujatie sú už v predaji.
Slávny spevák vydal vlani svoj zatiaľ posledný album Cinema, ktorý obsahuje skladby z filmov ako Raňajky u Tiffanyho (1961), Krstný otec (1972), Vtedy v Amerike (1984) či Gladiátor (2000). Na nahrávke si zaspievali aj Nicole Scherzinger alebo Ariana Grande. Štúdiovka sa v súčasnosti uchádza o cenu Grammy v kategórii Najlepší tradičný vokálny popový album.

 

Andrea Bocelli počas svojej kariéry predal viac než 80 miliónov kópií nahrávok, vďaka čomu je najlepšie predávaným interpretom v histórii klasickej hudby. Držiteľ viacerých rekordov sa na pódiách predstavil napríklad spolu s Lucianom Pavarottim, Plácidom Domingom, Sarah Brightman, Christinou Aguilerou alebo Céline Dion. Práve posledná menovaná povedala, že keby mal Boh hlas a mohol spievať, znel by ako spev Andreu Bocelliho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona