Andre Ward sa vráti do ringu, podpísal zmluvu s rapperom Jay Z

NETKY.SK • 13 Január 2015, 15:50 • 2 min
Andre Ward sa vráti do ringu, podpísal zmluvu s rapperom Jay Z

SAN FRANCISCO - Druhý najlepší boxer sveta podľa rebríčka magazínu The Ring "naprieč hmotnostnými kategóriami" Andre Ward sa vráti do profesionálneho ringu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Američan bol mimo súťažného diania pre dlhotrvajúce právne spory s promotérskou agentúrou Goossen Promotions, za ostatné tri roky boxoval len dvakrát. Problémom je však koniec, rodák zo San Francisca podpísal kontrakt so spoločnosťou Roc Nation Sports, ktorej zakladateľom je americký raper Jay-Z. "Son of God" to oznámil na svojich kontách na sociálnych sieťach Twitter a Instagram.

 

Andre Ward je kráľom superstrednej váhy, v roku 2011 triumfom nad Carlom Frochom spečatil víťazstvo v turnaji Super Six World Boxing Classic. Zúčastnilo sa na ňom šesť najlepších pästiarov spomenutej divízie a Ward unifikoval tituly organizácií WBA, WBC a magazínu The Ring. 

 

Pre absenciu z ringu však opadol záujem o jeho osobu. Ward by pre to chcel bojovať čo najskôr a neobáva sa ani potenciálneho súboja s Gennadijom Golovkinom, ktorý momentálne v strednej váhe valcuje jedného súpera za druhým. 

 

"Osobne by som sa do ringu rád postavil koncom marca alebo v apríli. Ešte neviem, s kým. Musím sa pripraviť a ponúknuť fanúšikom skvelú šou. Nebudú sklamaní. S Golovkinom nemám problém. Keď sa pozriete do mojej minulosti, vždy som boxoval s najlepšími. To je úlohou šampióna," citoval Andreho Warda špecializovaný portál Bad Left Hook. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona