Andre Villas Boas dostal pokutu 12,000 libier za osočovanie rozhodcu po zápase s QPR

NETKY.SK • 23 November 2011, 16:02 • 2 min
Andre Villas Boas dostal pokutu 12,000 libier za osočovanie rozhodcu po zápase s QPR

Andre Villas Boas dostal pokutu 12,000 libier za osočovanie rozhodcu po zápase s QPR - Futbal LONDÝN - Tréner Chelsea Londýn, Andre Villas Boas, dostal pokutu vo výške 12. 000 libier a varovanie, aby sa v budúcnosti správal ako profesionál.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tréner Chelsea Londýn, Andre Villas Boas, dostal pokutu vo výške 12.000 libier a varovanie, aby sa v budúcnosti správal ako profesionál. FA udelila túto pokutu po jeho minulomesačnom vyjadrení na adresu rozhodcu po zápase Premier League proti QPR. 34-ročný tréner poprel obvinenie FA, ale nebude podávať odvolanie na regulačnú komisiu.

Villas Boas priznal, že po zápase s QPR bol "veľmi agresívny" na rozhodcu Foya potom ako vylúčil dvoch hráčov Chelsea a neposudzoval zákroky hráčov oboch tímov rovnako.
Portugalčan sa sťažoval u šéfa rozhodcov, Mikea Rileyho, na výkon rozhodcov na Loftus Road, čo urobil aj po prehre s Manchestrom United v septembri.

Andre Villas-Boas po zápase s QPR povedal: "Rozhodca bol slabý, veľmi, veľmi slabý a to sa prejavilo na výsledku. Hovoril som s ním na konci zápasu a bol som voči nemu veľmi agresívny. Je mi jedno, či je v poriadku alebo nie. Každý môže mať zlý deň, ale to nebol zlý deň pre nás. Pre nás bol ten deň dobrý, ale veľmi zlý deň pre rozhodcov."

Foy najprv diskutabilne vylúčil Jose Bosingwu, a neskôr aj útočníka Didiera Drogbu. Rozhodca vytiahol kartu ešte ďalším siedmym hráčom Chelsea.

Villas Boas pokračoval v jeho pozápasovej kritike: "Pár rozhodnutí bolo správnych, žlté karty tiež, ale myslím si, že rozhodca stratil kontrolu a bol rád, že vyťahoval karty proti nášmu tímu. Nie som spokojný s rozdielnym prístupom. Nemyslím si, že posudzoval rovnako oba tímy. Okrem štvrtého rozhodcu, boli ostatní traja strhnutí emóciami davu, a nedokázali viesť zápas ako bol tento. Tri zápasy Chelsea boli ovplyvnené rozhodcami, a to nie je prípustné na takejto úrovni ako je Premier League. Konšpiračné teórie môžu viesť k zákazom a k názorom, že sme uplakané deti, ale nie sme. Ale stále sa to deje."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona