Anderson Silva je späť v hre!

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 12:48 • 2 min
Anderson Silva je späť v hre!

LAS VEGAS - Bývalý UFC šampión strednej váhy Anderson Silva pokračuje veľmi úspešne v zotavovaní zo strašnej zlomeniny nohy spred pol roka v zápase o titul proti Chrisovi Weidmanovi, o ktorej sme už písali.

slovakia

left justify in out

Dnes jeho hlavný manažér Ed Soares pridal video, kde Anderson lapoval ako pred zranením. Toto bol jeho prvý tréning od zranenia.

 

Neubehlo ani pol roka a Silva lapuje ako predtým. Táto správa šokovala svet bojových športov. Anderson aj napriek svojmu veku ukazuje stále veľkú odhodlanosť a srdce bojovníka .

 

Silva (33-6) spolupracuje s trénerom Marcom Moralesom, ktorého môžete vidieť vo videu ako šampióna lapuje. Zo začiatku kolovalo veľa špekulácii o tom, že Silva po tomto zranení vyhlási koniec svojej kariéry no opak je však pravdou. Tridsaťosemročnú legendu budeme môcť vidieť v klietke pravdepodobne už koncom tohto roka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies