Ander Herrera: United sú momentálne lepší ako Citizens

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 08:54 • 2 min
Ander Herrera: United sú momentálne lepší ako Citizens

MANCHESTER - Stredopoliar anglického futbalového klubu Manchester United Ander Herrera verí, že jeho "červení diabli" môžu predstihnúť odvekého mestského rivala City v tabuľke tamojšej najvyššej súťaže Premier League a získať miestenku do prestížnej Ligy majstrov. United sú aktuálne na 5. mieste (53 bodov), na štvrtých "Citizens" strácajú jediný bod.

slovakia

left justify in out

"Keď sme na piatom mieste v tabuľke a chceme skončiť do štvrtého miesta, musíme si udržať súčasnú formu. Nebude to ľahké, pretože aj Manchester City sa chce dostať do Ligy majstrov, ale budeme bojovať. Myslím si, že sme pripravení," vyhlásil Herrera podľa portálu fourfourtwo.com.

 

"Manchester City má širší káder, veľmi dobrých hráčov, ale myslím si, že v tomto období máme na to, aby sme s nimi súperili. Zaostávame len o bod. Posledný zápas s Evertonom (1:0) ukázal, že sme momentálne lepší ako oni. Zdolali sme ich aj v manchesterskom derby, takže môžeme byť optimisti. Manchester United by mal byť každý rok v Lige majstrov. Ak si dobre pamätám, za ostatných 25 alebo 26 rokov sme tam chýbali iba raz," doplnil 26-ročný rodák z Bilbaa, ktorý si želá, aby mužstvo z Old Traffordu predbehlo súpera už najbližší víkend.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies