Ander Herrera sa dohodol s PSG, v Paríži podpíše zmluvu na štyri roky

NETKY.SK • 27 Apríl 2019, 12:37 • 2 min
Ander Herrera sa dohodol s PSG, v Paríži podpíše zmluvu na štyri roky

PARÍŽ - Španielsky futbalový stredopoliar Ander Herrera zamieri v lete z anglického Manchestru United do francúzskeho Paríža St. Germain.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií denníka AS sa rodák z Bilbaa ústne dohodol s úradujúcim šampiónom Ligue 1 na spolupráci a čoskoro podpíše kontrakt na štyri roky. "Červení diabli" nezískajú za Herreru odstupné, keďže sa mu v závere júna na Old Trafford skončí zmluva. Dvadsaťdeväťročný záložník by mal byť náhradou za Adriena Rabiota, ktorý má v pláne opustiť parížsky tím.

Herrera pôsobil v drese Manchestru United od leta 2014 a v rámci všetkých súťaží odohral za anglický klub 187 zápasov, v ktorých strelil 20 gólov. Počas pôsobenia na Britských ostrovoch získal štyri trofeje, raz sa tešil z triumfu v FA Cupe, Anglickom ligovom pohári, Anglickom superpohári aj v Európskej lige. Pred príchodom do Manchestru hrával v rodnom Španielsku za Athletic Bilbao a Real Zaragoza.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona