Ancelotti: Pracovať s hráčmi ako Zlatan a CR7 nie je ťažké

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 09:11 • 2 min
Ancelotti: Pracovať s hráčmi ako Zlatan a CR7 nie je ťažké

MNÍCHOV - Taliansky tréner Carlo Ancelotti sa pred niekoľkými dňami ujal funkcie v nemeckom futbalovom klube Bayern Mníchov.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatsedemročný rodák z Reggiola predtým viedol Real Madrid (2013-2015), kde koučoval aj Cristiana Ronalda. Ancelotti priznal, že na tie časy spomína veľmi rád. "Mám veľmi milé spomienky na našu spoločnú prácu. Milujem neobyčajne profesionálny prístup Cristiana ku všetkému, čo robí. Novinári sa ma často pýtajú, aké to je pracovať s hráčmi, ako sú Zlatan Ibrahimovič alebo Cristiano Ronaldo. Vždy odpovedám, že veľmi ľahké. Takým hráčom nemusím nič hovoriť, zakaždým sú mimoriadne sústredení a disciplinovaní. Uvedomujú si, že čo majú robiť počas tréningu aj v priebehu zápasu. Občas sa vyskytnú rôzne chýry, ale myslím si, že Cristiana Ronalda iba ťažko uvidíme v inom klube ako v Reale Madrid," povedal Carlo Ancelotti podľa webu eurosport.onet.pl.


"To isté platí o Lionelovi Messim, Thomasovi Müllerovi, Philippovi Lahmovi alebo Paolovi Maldinim, ktorý celú kariéru zostal verný AC Miláno. Takým hráčom veľmi záleží na klube, v ktorom pôsobia. Nevedia si predstaviť zmenu klubovej príslušnosti," dodal úspešný taliansky odborník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona