Ancelotti potrebuje rok pauzu, ide na operáciu do Kanady

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 13:08 • 2 min
Ancelotti potrebuje rok pauzu, ide na operáciu do Kanady

MADRID - Dni talianskeho futbalového odborníka Carla Ancelottiho na lavičke Realu Madrid po sezóne bez zisku vážnej trofeje sú podľa španielskych médií už zrátané.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 56-ročný tréner (nar. 10. júna 1959) o konci síce nahlas nehovorí, ale pripustil, že si od futbalu bude musieť oddýchnuť zo zdravotných dôvodov.

 

"Môžem vás ubezpečiť, že ponúk z Talianska, Anglicka a Nemecka mám neúrekom. Aj o dvanásť mesiacov to bude rovnaké. Zopakujem však, čo som už povedal na tlačovke. Na rok si dám pauzu, na čo mám skutočne vážny dôvod. Musím ísť na operáciu krčnej chrbtice, problémy s ňou sa už nejaký čas odrážajú na mojich rukách. Nemôžem ďalej strácať čas, lebo to môže zasiahnuť aj nohy. Úprimne netuším, koľko sa budem zotavovať po takomto zákroku," uviedol Ancelotti pre Il Giornale, o čom informoval server Goal.com.

 

Na bývalého kouča Paríža St. Germain, FC Chelsea, AC Miláno, Juventusu Turín a Parmy čaká operácia vo Vancouveri, kde má dom. "Rehabilitovať budem v Madride aj Kanade. Dva roky v Reale boli mimoriadne náročné, verte mi. Málokto si dokáže predstaviť, koľko energie stojí koučovanie tohto tímu," dodal Ancelotti, ktorý sa už nevie dočkať júnového príchodu vnúčika na svet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona