Ancelotti: Modrič zostáva v Reale

NETKY.SK • 1 August 2013, 12:02 • 2 min
Ancelotti: Modrič zostáva v Reale

MADRID - Chorvátsky futbalový stredopoliar Luka Modrič neopustí podľa slov trénera španielskeho Realu Madrid Carla Ancelottiho v letnom prestupovom období káder "bieleho baletu".

slovakia

left justify in out

Služby 27-ročného záložníka by údajne chcel využiť anglický Manchester United. Tréner "červených diablov" David Moyes by sa podľa medializovaných správ z Britských ostrovov pokúsil získať Modriča pre prípad neúspechu angažovania Cesca Fábregasa z FC Barcelona. Chorvátsky reprezentant by sa podľa španielskych zdrojov mohol stať súčasťou prípadného transferu Garetha Balea z Tottenhamu do Realu.

"Nie je pravda, že Luka odíde," cituje Ancelottiho slová portál goal.com. "Všetci hráči Realu sú šťastní, že sú súčasťou klubu. Nerozprávali sme sa na tému odchodu žiadneho z hráčov Madridu. Modrič je pre nás veľmi dôležitý a bude členom kádra Realu počas nasledujúcej sezóny," uviedol taliansky kormidelník. 

Modrič pôsobí v Reale od augusta 2012. V súťažnom ročníku 2012/2013 tamojšej najvyššej súťaže Primera División odohral v drese madridského klubu 33 zápasov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona