Ancelotti bude s vedením Realu preberať svoju budúcnosť, chce zostať

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 14:48 • 2 min
Ancelotti bude s vedením Realu preberať svoju budúcnosť, chce zostať

MADRID - Tréner futbalistov Realu Madrid Carlo Ancelotti bude diskutovať s vedením klubu o svojej budúcnosti po sobotňajšom záverečnom duele La Ligy, v ktorom "biely balet" nastúpi proti Getafe. Napriek všetkým mediálnym špekuláciám chce taliansky kouč naďalej zotrvať vo funkcii trénera španielskeho giganta.

slovakia

left justify in out

Real zakončí prebiehajúcu sezónu bez zisku cennej trofeje. Na základe toho sa v uplynulých dňoch začali šíriť špekulácie, že prezident klubu Florentino Perez sa chystá zrušiť Ancelottiho trojročnú zmluvu rok pred jej vypršaním. Skúsený kouč však počas svojho obdobia doviedol Real k jubilejnému desiatemu triumfu v Lige majstrov, víťazstvu v Kráľovskom pohári, európskom Superpohári a z titulu sa tešil aj na MS klubov FIFA.

 

"Som si vedomý toho, že toto je kľúčový moment pre klub, pretože musia spraviť dôležité rozhodnutie. Ak nebudem pokračovať, zhodnotím to tak, že som tu strávil dva fantastické roky. Mali sme veľa šťastných momentov, pravdepodobne najšťastnejšie v histórii Realu Madrid. Nebudem smutný, ak ma odvolajú. Odídem s pocitmi, že som pre klub odviedol, čo som mohol," povedal Ancelotti na tlačovej konferencii po piatkovom tréningu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona